6ker

Szeretem Terézvárost!

A Fidesz és a rikkancsnéni
Cikket rendelni nem ciki, osztogatni annál inkább

Aki nem ismerné az előzményt, annak rövid iratismertetés: Hassay budai villája nagyot ment az interneten. Hasított. A fideszeseknél is, csak ott gyomorba. Mi a megoldás? Gyorsan szedjünk valamit elő az ellenzékről. A fiatalokat nem tudták beazonosítani, maradtak az öregek.

ke_pernyo_foto_2019-08-05_22_48_08.png

Kép: A hányattatott sorsú Hunyadi-téri piacon egy rikkancs tukmálja a propaganda kiadványt a vásárlókra.

A lényeg, az elterelés

Tehát nem kiállni és elmondani az igazságot, hanem támadni. Először - nem kicsit aljas módon - jönni a Soproni szülőkkel, hogyan tudtak évtizedekkel korábban lakást venni a 6kerben. Majd egy állítólagos ügynöksztorival, amit már 10 éve is elővettek. Miközben mindegyik ellenzéki párt évek óta harcol az ügynökakták nyilvánosságra hozásáért, addig a Fidesz – kétharmados többségével – továbbra is akadályozza azt.  Ameddig nem tárják fel az igazságot, addig lehet vádaskodni. 

Sajtóperek

Más lehetőség nincs, be kell perelni a hazug lakájmédiát. Kell is, nyilvánvaló. De az a helyzet, mire jogerős lesz a bírósági döntés, addigra már rég túl vagyunk a választásokon. Erre játszik a Fidesz is, erre jó a kormánymédia. Vannak is elegen. Az már más dolog persze, leközölni a helyreigazítást mekkora szakmai dicsőség. 

PR-cikkek

Fájhatott a Hassay budai villája, mert a lejárató cikk kiemelt helyen, fél oldalon, fotókkal illusztrálva jelent meg a Magyar Nemzetben. Felkészültek a helyi fideszes potentát önkormányzati képviselők, mert gondoskodtak a megfelelő példányszámról. A Hunyadi téri piacon jókora stóccal a kezükben próbálták rátukmálni a kerületi polgárokra. Hálátlan pártfeladat rágalmazó újságot ajándékozni. Kínos is lett számukra.

Inkább rábízták egy rikkancsra. Egy idős, nyugdíjas nénire.

67847996_10220288289584108_2966502308977836032_n.jpg

Kép: az adófizetők pénzéből felvásárolt, egykor szebb napokat is látott Magyar Nemzet ócska kampánykiadvánnyá silányult. Szemen szedett hazugságokkal próbálja a terézvárosi Fidesz bemocskolni az ellenzéki összefogást.

A bejegyzés trackback címe:

https://6ker.blog.hu/api/trackback/id/tr6314996668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook

Járókelő

Kerületi hírek

Utolsó kommentek